CMD Nieuws

Picture of Leonie van Dijk
Nog enkele SRP's beschikbaar
by Leonie van Dijk - Thursday, 18 October 2018, 3:23 PM
 

Er zijn nog wat plekken vrijgekomen bij de SRP 'Mapping the city', hiervoor kun je mailen naar Christian Degen: c.degen@hva.nl.

Ook bij de SRP 'Getting to Grips with English' zijn er plekken vrij gekomen. Let op: deze SRP is alleen bedoeld voor P-studenten. Mocht je hier nog aan willen deelnemen, dan kun je mailen naar Leonie van Dijk: l.van.dijk2@hva.nl.

Lees hier de omschrijving van de SRP's. Mailen betekent niet dat je automatisch geplaatst wordt, er is nog steeds beperkt plek. Wel is aanmelding bindend: je aanwezigheid tijdens de contactmomenten in de week van 22 oktober is verplicht.

 
Picture of Linda Trap
Plekjes vrij bij SRP-week “Fake it ‘till you make it”
by Linda Trap - Thursday, 18 October 2018, 11:26 AM
 

Er zijn een aantal afmeldingen voor de SRP-week “Fake it till you make it”. Wil je meedoen volgende week? Stuur mij even een mailtje met je motivatie in een paar zinnen!

L.m.trap@hva.nl

Linda

 
JosK
Tweedejaars studenten: Stagediving!!
by Jos Kok - Tuesday, 16 October 2018, 11:29 PM
 

Beste tweedejaars studenten,

Zoals jullie in je rooster kunnen zien is aanstaande vrijdag de hele dag ingeroosterd voor Kick-off Profilering. In de ochtend vertelt Justus Sturkenboom jullie alles wat je moet weten over profileren binnen CMD. Een belangrijk onderdeel van het tweede jaar is de korte...

Read the rest of this topic
(163 words)
 
Mattijs Blekemolen
Redesign Medialounge
by Mattijs Blekemolen - Monday, 15 October 2018, 1:01 PM
 

Beste studenten,

In de kerstvakantie zal de Medialounge worden opgefrist met nieuw meubilair en verlichting. Zie bijlage voor het idee. A.s. donderdag zit ik met Roy Bolding (Gebouwbeheer) om het over stroom en (sfeer)verlichting in de Medialounge te hebben. Wensen, ideeën, voorbeelden? Stuur ze voor die tijd naar mij door en ik neem ze mee.


Mattijs Blekemolen | mail


 

Picture of Harry Zengerink
Buitenkansje
by Harry Zengerink - Monday, 8 October 2018, 1:11 PM
 

Namens Dutch Digital Agencies mag ik het volgende delen met jullie. Buitenkansje voor initiatiefrijke studenten die graag netwerken:

Dutch Design Week, hét inspirerende design event, is eind oktober weer terug in Eindhoven. En digital mag hier natuurlijk niet ontbreken. Op vrijdag 26 oktober a.s...
Read the rest of this topic
(304 words)
 
Picture of Brit Wijnmaalen
Hulp nodig bij je vakken?
by Brit Wijnmaalen - Friday, 5 October 2018, 5:26 PM
 

- Studievereniging IAM Core biedt hulp op woensdagmiddag in de Medialounge. Je herkent ze aan het grote scherm naast hun tafel

- Er is een piratepad waarop studenten tegen betaling hun hulp kunnen aanbieden aan andere studenten. Vergoeding is €10 per uur, maximaal 3 studenten per uur (zo kost het je nog geen €4 per uur!) Ik heb de oude informatie verwijderd, dus wil jij wel weer hulp bieden? Vul dan je gegevens in, zodat studenten die hulp nodig hebben je kunnen bereiken.


 
Picture of Harry Zengerink
Online Mooc Beter Schrijven (Ook voor een Professionaliseringspunt!)
by Harry Zengerink - Thursday, 4 October 2018, 3:36 PM
 

De MOOC Beter Schrijven in het hoger onderwijs, een online schrijfcursus voor studenten, is succesvol. Deze week schreef de 5.000ste student zich in.

De MOOC (Massive Open Online Course) werd ontwikkeld door docenten van de HvA en de UvA en werd gelanceerd in januari 2018.

De cursus bestaat uit zes...

Read the rest of this topic
(307 words)
 
Picture of Leonie van Dijk
Meld je vanaf woensdag 20:00 uur aan voor een SRP workshop
by Leonie van Dijk - Wednesday, 3 October 2018, 3:49 PM
 

Vanaf vandaag zijn de SRP (Studieregiepunten)-workshops die je in het herfstreces en daarbuiten kunt volgen zichtbaar op deze pagina.

Vanaf woensdag 3 oktober 20:00 uur kun je je voor één van de programma's aanmelden. Wees er snel bij, want de ervaring leert dat ze snel vol zitten. Dat kan via deze link.

Meer lezen over SRP's? Kijk dan op deze pagina.

 
Picture of Brit Wijnmaalen
Cinekid zoekt nog steeds vrijwilligers! >>> SRP
by Brit Wijnmaalen - Monday, 1 October 2018, 2:36 PM
 

Hoi propedeuse-studenten,

Kinderfilmfestival Cinekid zoekt nog steeds vrijwilligers die tijdens het herfstreces als vrijwilliger willen werken op hun toffe kinderfilmfestival met medialab. Super leuk en leerzaam! Dus heb jij nog een SRP nodig (en dat zit er dik in) meld je dan aan. Voor meer info, zie mijn bericht in gezocht gevraagd in de rechterkolom op Moodle. 
 
Picture of Leonie van Dijk
Aankondiging SRP-weken 2018-2019
by Leonie van Dijk - Friday, 28 September 2018, 10:54 PM
 

De Studieregiepunten (SRP)-weken komen er weer aan! In de week van 22 oktober (tijdens het herfstreces) kunnen alle studenten deelnemen aan de SRP week. In de herkansingsweek van 12 november is er ook een SRP-week, deze is alleen voor P-studenten.

SRP aanbod

Uit welke SRP workshops je ...

Read the rest of this topic
(188 words)