Kalender

| maandag, 4 september 2017 |
Site activiteit

Hackathon bij Label A op 14-15 sept

08:50 » donderdag 14 september, 09:00

Beste studenten 

Ontwaak uit je zomerflow! Zin in een super SRP opdracht bij een van de beste ontwerpbureaus van Amsterdam? 

Op 14 en 15 september organiseert Label A in samenwerking met Qurrent de Qurrent Hackathon. Een hackathon is een evenement waarbij creatives en developers samenkomen om een probleem op te lossen. Er wordt 2 dagen non-stop gebrainstormd, er worden concepten bedacht en werkende prototypes gebouwd. Aan het eind van de hackathon pitchen de teams hun idee en/of prototype aan een professionele jury en wordt er een winnaar gekozen. Is het winnende concept innovatief/duurzaam/ financieel aantrekkelijk of gewoon fun? Grote kans dat het echt ontwikkeld gaat worden en dat klanten je concept daadwerkelijk gaan gebruiken! Werk samen met professionals uit het werkveld

Aan de hackathon doen 15 professionele developers en designers mee van Label A en 15 professionele developers en creatives van Qurrent. De laatste 15 deelnemers... zijn jullie! Jullie zijn de frisse blik, nog niet beïnvloed door regels en richtlijnen. Voor jullie is het DE kans om volledig vrij te denken, te leren van professionals, terwijl jullie samenwerken met klant Qurrent.

Wat schiet je ermee op? 1 Srp en aanvullende prijzen! Dus meld je nu aan! Er zijn 15 plekken en vol = vol! Heb je vragen? Mail gerust naar michele@labela.nl.

Meld je aan op hackathon.qurrent.nl