Internationaal

Canada: Ryerson University (Toronto)

Zuid-Korea: Hanyang University

Sinds 2017 heeft de Hogeschool van Amsterdam een HvA-brede overeenkomst afgesloten met de Hanyang University in Zuid-Korea. Dit betekent dat er mogelijkheden zijn voor studenten en docenten om een internationale ervaring op te doen. Het aantal plaatsen voor studenten per studiejaar is daarentegen wel beperkt: per studiejaar kunnen er ongeveer twee studenten van CMD naar Zuid-Korea om daar een half jaar te studeren. 

Seoul (waar de universiteit is gevestigd) is een enorme metropool. Dus zeker een avontuur voor studenten die op zoek zijn naar een niet alledaagse culturele ervaring! Daarbij is deze partnerschool vrij nieuw. Er zijn nog geen studenten geweest. Graag spreken we daarom even persoonlijk met je af indien je interesse hebt om een half jaar in Zuid-Korea te studeren. 

Je moet geen specifieke CMD vakken verwachten bij deze universiteit. Als je je verder in de CMD materie wilt verdiepen, dan kun je beter een andere minor kiezen. Een bezoek aan deze universiteit is echt een andere ervaring. Het gaat daarbij meer om een culturele ervaring met daarbij de mogelijkheid om vakken te volgen die niet bij CMD worden aangeboden. Dus een verbreding van jouw ontwikkeling als ontwerper. 

Via onderstaande links vind je meer informatie. Je kunt het overzicht van vakken (courses) downloaden (Fall of Spring) en dan versteld staan van de hoeveelheid vakken die in dit Excel-document worden aangeboden. Daarom: heb je interesse in Zuid-Korea: maak een afspraak met het International Office CMD via international-cmd@hva.nl

- Internationale brochure

- Student exchange information