CMD Nieuws

Tools Vormgeving - Studielab

Tools Vormgeving - Studielab

by Ruben Logjes -
Number of replies: 2

Zit je met je handen in het haar voor je opdrachten voor Vormgeving in de P, of wil je graag je Adobe skills verbeteren? Kom dan naar de wekelijkse studieondersteuning.

Tijdens deze lessen kan je hulp krijgen bij gebruik van Photoshop, Illustrator, Indesign en alles wat maar met vormgeving te maken heeft.

Elke week staan er student-assistenten voor je klaar om je helpen, dus kom gezellig langs en wordt een Adobe Master!

Vanaf 20 september:

  • Elke dinsdagmiddag (behalve maandag 26 i.p.v. dinsdag 27 sept)
  • Van 14:30 – 17:00
  • In de Medialounge


In reply to Ruben Logjes

Re: Tools Vormgeving - Studielab

by Ruben Logjes -

De eerste Tools Vormgeving is een feit! Iedereen was lekker actief en volgende week is er weer een sessie (op maandag 26 september).

Je kunt gewoon halverwege de Tools sessie langskomen (bijv. na je les om 16:00), dus je bent altijd welkom voor vragen.

Ik heb begrepen dat er wat verwarring is omtrent de tijden van de Tools lessen. Het klopt dat die soms overlappen met andere lessen. Als na 2 weken blijkt dat er genoeg animo is, dan zullen we de Tools studie-ondersteuning ook op de woensdag gaan aanbieden.

Zie je bij Studielab!

Attachment IMG_1309.JPG
In reply to Ruben Logjes

Re: Tools Vormgeving - Studielab

by Ruben Logjes -

UPDATE!

Vandaag is er weer Tools Vormgeving in de Medialounge. Vanaf deze week bieden we de "Tools cursus" 2 maal per week aan, op dinsdag- en woensdagmiddag! Dus heb je hulp nodig met Photoshop, Illustrator of Indesign, kom langs met je vragen - ook voor huiswerk ondersteuning van het P vak Vormgeving.

Morgen is er een kleine uitzondering op het rooster vanwege de icons bijeenkomst in de medialounge en het college van internet Standaarden. Hierdoor gaat de Tools les van 15:20 tot 17:50 in TTH 05A13 NIET door!