CMD Nieuws

Minor DIT: ook een mogelijkheid voor CMD'ers

Minor DIT: ook een mogelijkheid voor CMD'ers

by Harry Zengerink -
Number of replies: 0

CMD werkt samen met Faculteit Onderwijs en Opvoeding aan de minor DIT (Didactiek, Informatie en Technologie). Wil je echt multidisciplinair werken en de breedte van het vakgebied leren kennen, dan is deze minor een uitgelezen kans om je competenties binnen educatief domein hier te verwerven. 


Doel:
Oplossingen ontwerpen voor scholen die problemen ervaren met blended learning, digitale tools en nieuwe technieken. Studenten helpen scholen in Amsterdam en omgeving hun onderwijs te versterken met behulp van ict. Vragen waar zij tegenaan lopen zijn bijvoorbeeld: hoe ontwikkel je een blended leeromgeving? Welke meerwaarde kan ict voor de leerlingen hebben? En voor de leraar? 

Vorig jaar hebben studenten CMD en allerlei lerarenopleidingen samengewerkt. Er is plek voor max. tien CMD'ers en 20 FOO studenten. Je werkt in projectgroepen. 

Als de minor doorgaat werkt vanuit CMD Marianne Meijers mee om er vanuit CMD weer een succes van te maken. Ik zou deze minor willen aanbevelen aan studenten met een educatieve belangstelling. Buitenkansje!