Gezocht/gevraagd

Mediaprijs Pitch Stipendium

 
Foto van Tracy Hepp-Walker
Mediaprijs Pitch Stipendium
door Tracy Hepp-Walker - donderdag, 25 januari 2018, 12:42
 

Graag vragen we uw aandacht voor een unieke kans voor uw studenten: een stipendium van tv-maker Harry de Winter. Bij de viering van zijn 40-jarig jubileum als televisieproducent dit najaar, riep hij het stipendium in het leven. Het gaat om de PITCH-prijs, verwijzend naar de thema’s waar dit stipendium om draait: Public Internet Television Creative & Hopeful.

Talentvolle mediamakers met een mooi plan of creatief idee krijgen dankzij dit stipendium de kans om hun plan daadwerkelijk verkoopbaar te maken*. Vaak hebben zij een goed idee maar ontbreekt het netwerk. De PITCH-prijs bestaat uit een bijdrage ter waarde van max. 10.000 euro.

Geïnteresseerden kunnen zich vanaf januari 2018 aanmelden op deze website: http://www.pitchstipendium.com . Een professionele jury van vakmensen zal in het najaar van 2018 de eerste winnaar van het stipendium bekend maken.

Meer informatie en achtergrond vindt u op onze website: https://www.pitchstipendium.com/achtergrond . De Facebookpagina waar u naar kan verwijzen of waar u een bericht van kan delen is: https://www.facebook.com/pitchstipendium/ .