CMD Nieuws

In gesprek over studeren met een functiebeperking

 
Mattijs Blekemolen
In gesprek over studeren met een functiebeperking
door Mattijs Blekemolen - donderdag, 15 maart 2018, 15:19
 

Elk jaar wordt de Nationale Studenten Enquête (NSE) verspreid onder de studenten van de HvA. Een van de onderwerpen in deze vragenlijst is studeren met een functiebeperking. Studenten van de HvA blijken hierover niet heel tevreden te zijn. We willen dat iedereen goed kan studeren, daarom horen wij graag wat er volgens jou beter kan.

 

Voor onderzoek naar dit onderwerp zijn wij op zoek naar studenten met een functiebeperking om in gesprek te gaan over de resultaten van de NSE en de situatie in jouw opleiding. Om mee te doen, maakt het niet uit in welk studiejaar je zit en of je tevreden of juist kritisch bent. Het enige criterium is dat je een functiebeperking, chronische ziekte of tijdelijke blessure hebt. Denk hierbij aan dyslexie, autisme, een psychische aandoening, etc.

 

GROEPSGESPREKKEN

Het gaat om een groepsgesprek met andere studenten op maandag 9 april tussen 16:00 en 17:30 uur of woensdag 11 april tussen 16:00 en 17:30 uur.

Voor deelname aan het gesprek van anderhalf uur krijg je een VVV- bon van 20 euro.

De gesprekken worden begeleid door een onafhankelijke onderzoeker waarbij veiligheid in het gesprek en anonimiteit in de rapportage voorop staan.

 

INTERESSE?

Geef je op door te mailen naar onderzoeksz@hva.nl onder vermelding van Gesprek NSE. Geef aan op welke van de twee momenten je mee wilt doen aan het gesprek en welke studie je volgt. 

Andere verzoeken of opmerkingen ontvangen we graag per mail, maar ben je ervan bewust dat we de data of tijden van de gesprekken niet kunnen wijzigen.