Gezocht/gevraagd

Bouw online community (betaalde klus)

 
Mattijs Blekemolen
Bouw online community (betaalde klus)
door Mattijs Blekemolen - dinsdag, 27 maart 2018, 21:15
 

Waar wij op zoek naar zijn zijn studenten die ons kunnen helpen met het bouwen van een Online Community. Daar is al heel wat voorwerk aan voorafgegaan, en is er onderzoek gedaan bij de doelgroepen over de specifieke wensen en behoeften.

War het op neerkomt is het volgende:
- A Bunch of Choices zet Academy’s op voor grote evenementen als SAIL Amsterdam, Wereldhavendagen Rotterdam, Volvo Ocean Race, Floriade 2022, TEDx Binnenhof Giro Gelderland enz.
- Missie van ABoC is verbinden en versterken van jong talent (studenten), onderwijs en bedrijfsleven om zo het beste uit zichzelf te halen. M.a.w. wij zorgen ervoor dat alle vraagstukken die de projectorganisatie - zoals SAIL - (en haar partners) heeft wordt opgelost door jong talent (die ergens een opleiding voor volgen). Zo werken er in het voortraject niet alleen stagiairs en afstudeerders aan een project, maar ook projectgroepen, klassen, Minoren, snuffelstagairs, nieuwsgierigen die op eigen titel komen aankloppen enz. Bij SAIL 2015 werkten 268 studenten in het voortraject en 539 tijdens SAIL mee, meerendeel HBO en MBO. 
- Zie het als speeltuinen waar zij kunnen laten zien wat zij kunnen
- En zodra het jonge talent zich heeft bewezen (gemotiveerd, inzet) worden zij uitgenodigd voor de Community, zodat we hen verder kunnen helpen, etaleren, en de wereld kunnen laten zien wie zij zijn, wat zij kunnen, waarnaar zij op zoek zijn etc.
- Ook is het een omgeving waar zij elkaar kunnen vinden (ze hebben bijv allemaal aan SAIL gewerkt), kennisdeling, netwerken, zelfs reünie-achtige zaken

En die Online omgeving willen we laten bouwen. Er is al een proto type die 4e jaars communicatie studenten hebben gebouwd (vorig jaar), en die kunnen we je / jullie laten zien. Maar nu willen wij een vertaalslag maken naar het daadwerkelijk neerzetten van deze omgeving. 

We zouden heel graag met jullie in gesprek willen om te bekijken of en hoe dit kan. Wij hebben oa kantoor bij SAIL Amsterdam (Noord) waar we fysieke werkruimte voor studenten hebben. 

Liefst al per direct, want wij organiseren in mei al een live event waarbij bedrijfsleven en jong talent fysiek bij elkaar gaan komen, jongeren die bijna / net klaar zijn met hun studie (en die wij hebben leren kennen binnen 1 van onze Academy’s) matchen wij met bedrijfsleven / organisaties op zoek naar de juiste talenten. En 1 ding weten wij zeker….diegenen die in de (Online) Community zitten zijn toppers.

Ik hoop dat ik helder genoeg ben geweest en hoor graag verder.  

Vriendelijke groet,

René Blom
A Bunch of Choices
Initiator van SAIL Academy, Wereldhavendagen Academy, Limburg 2018 Academy, Giro Gelderland Academy, TEDxBinnenhof Academy, Amsterdam Green Academy & Moving Images 
E: rene@abunchofchoices.nl
M: 06-52687023
W: www.abunchofchoices.nl

Nieuwsgierig naar het waarom, hoe en wat van onze aanpak? Kijk: