Gezocht/gevraagd

BREAKING NEWS

 
Foto van Ellen Gaus
BREAKING NEWS
door Ellen Gaus - woensdag, 6 juni 2018, 15:34
 

waar: Lloyd Hotel, Amsterdam

wanneer: 23.06.2017

tijd: 10:00 - 17:00

 

Breaking News is een unieke kans om deel uit te maken van de grootste voorpagina van Nederland. ACED laat je op een creatieve èn vernieuwende manier nadenken over het nieuws van de toekomst, in een exclusieve workshop waarbij iedereen de gelegenheid krijgt om hun onafhankelijke mening en visie tot uiting te brengen.

 

De workshop vindt plaats in een van de prachtige ruimtes van Lloyd Hotel, waar iedere deelnemer letterlijk één vierkante meter tot beschikking heeft om zijn of haar verhaal te vertellen. Dat kan met tekst, beeld, verf, geluid, performance of een lichtshow. Hoe jij het nieuws van de toekomst wil vormgeven, bepaal je helemaal zelf. Alle individuele bijdragen vormen samen één collectieve voorpagina.

 

De nadruk van de workshop zal - naast het formuleren van een scherpe boodschap – vooral liggen op een creatieve en visuele vertaling hiervan. Je wordt hierbij begeleid door een team van professionele journalisten, designers en coaches waaronder Tessel Bruhl, Noortje van Eekelen, Wilbert van der Heijden, Stijn Postema, Jasper Schelling en Yifan Yaing. Voor alle deelnemers is koffie, thee en lunch inbegrepen.

 

Interesse om deel te nemen aan dit programma? Zorg dat je in het bezit komt van een festivalpas via de website van We Make The City. Na aanschaf van de festivalpas kun je je gratis inschrijven voor deze workshop.

 

Breaking News is een initiatief van ACED, We Make The City, Pakhuis de Zwijger en Lloyd Hotel.

 

Voor publicatie van dit evenement is hier beeldmateriaal te vinden.

 

http://www.aced.site/nl/news/the-largest-front-page-of-the-netherlands