Gezocht/gevraagd

Website bouwen / betaalde opdracht

 
Mattijs Blekemolen
Website bouwen / betaalde opdracht
door Mattijs Blekemolen - donderdag, 7 juni 2018, 20:48
 

We Share zoekt website builders  

We Share zoekt een of meer studenten die deze zomer kunnen helpen bij het ontwikkelen van een website.


Wat is We Share 

We Share  is een nieuwe manier van financieren van startups en studenten.  We Share helpt startups en studenten, die zich inzetten voor het realiseren van de Sustainable Development Goals, tegen zachte voorwaarden aan financiering. Belangrijker dan het financieel resultaat op de uitgezette leningen vindt We Share dat startups en studenten slagen in het verwezenlijken van hun plannen en aldus de realisatie van de Sustainable Development Goals naderbij brengen.  Het fonds houdt het ongedefinieerde midden tussen een investeringsplatform en een charity.


Functies/specs van de website

 Functies van de website:

1.       Informatie/Communicatiekanaal (Nieuws/Blog). Imago versterken, leads genereren, branding, verkoop, volgers creëren.

2.       Fundraising platform

a.       Aanmelden van donateurs

b.       Aanmelden van startups en studenten

c.       Aanmelden van Partners ( dat zijn partijen die niet willen doneren , maar hun goederen of diensten tegen aantrekkelijke voorwaarden aan startups en evt. anderen willen aanbieden)

d.       Billboard van investment projects, zijnde startups en studenten, die door We Share zijn geaccepteerd.

e.       Betaalplatform, collecteren van donaties, conversie in tokens

3.       Webwinkel voor producten van startups en evt. partners.

4.       Communicatiekanaal met startups, donateurs, partners via een afgeschermd gedeelte.

5.       Individuele pagina´s van startups, donateurs en partners. Administratie van investeringen, donaties en tokens.

Overige specs/wensen

·         Het We Share team moet zelf in staat zijn het beheer van de website uit te voeren, berichten te plaatsen, design aan te passen, data te downloaden. De website wordt opgezet in Wordpress, waar nodig aangevuld met custom built applicaties.

·         We Share is een internationaal project, dat om te beginnen in Nederland wordt uitgerold. Later volgen andere landen: eerst in Europa, daarna daarbuiten. Engels is de voertaal van het We Share project. De website wordt in eerste instantie opgezet in het Engels. Maar met behulp van een WPML plugin, wordt een Nederlandse versie toegevoegd. Later volgen andere talen.

·         We hebben de hulp van communicatie professionals ingeroepen bij het ontwikkelen van de branding, storytelling, promotiemateriaal en vormgeving.  

·         Koppelingen met social media – twitter, FB, IG, linkedin, tumblr

·         Website moet operationeel zijn per medio augustus. Het project gaat live in september 2018.

·         We hebben een reeks relevante domeinnamen geregistreerd.

·         Relevante zoekwoorden of combinaties: we share ventures, we share for impact, we share charity, we share project, we share startups, impact startups, we share investments, we share nederland, stichting we share, we share goede doelen ( wordt nog aangevuld)

 

Een eerste opzet - noem het een klad versie - van onze website is te vinden onder www.paperclipcommunity.com en www.weshareventures.com. Deze versies bevatten echter niet alle hierboven genoemde functies: 2 t/m 7 ontbreken.

Om onze ambities te verwezelijken hebben we een mooie, goedfunctionerende website nodig. We zijn opzoek naar (een team van) stagiaires die ons, onder begeleiding van de Hogeschool, kunnen helpen met de bouw van de website. 

Mocht dit project je aanspreken, dan horen we heel graag van je!

Met vriendelijke groet. 


Bert Oosthout

Paperclip Community 

bert@paperclipcommunity.com

Cell: +31 (0)6 51249799

Address: Koninginnegracht 5, 2514 AA Den Haag, NL