CMD Nieuws

Start aanmeldperiode voor minoren

 
Foto van Tracy Hepp-Walker
Start aanmeldperiode voor minoren
door Tracy Hepp-Walker - donderdag, 6 september 2018, 11:28
 

De aanmeldperiode voor minoren voor het tweede semester van studiejaar 2018-2019 start op maandag 24 september om 8.00 uur. Je kunt je tot en met zondag 7 oktober 2018 aanmelden.

 

Wanneer volg je een minor?

Een minor is een verplicht keuze-onderdeel binnen jouw opleiding en volg je in het 3e of 4e studiejaar. Twijfel je of het nu al verstandig is om een minor te volgen? Neem dan contact op met de studieloopbaangeleider van jouw opleiding.

 

Aanbod minoren

Kijk op hva.nl/minoren voor het aanbod. Let op: bij sommige minoren dien je voor de aanmeldperiode een portfolio in te leveren. Bekijk per minor de voorwaarden.

 

Aanmelden minor

Heb jij je minor uitgekozen en voldoe je aan de aanmeldvoorwaarden? Gebruik het stappenplan aanmelden minor om je aanmelding te voltooien. Nadat je je aanmelding hebt voltooid, ontvang je binnen 24 uur een bevestigingsmail. Je kunt je aanmelding voor de minor ook controleren in SIS, via de menuoptie ‘Aanmeldoverzicht / afmelden’. Lukt het niet om je aanmelding via SIS te voltooien, dan zit de minor waarschijnlijk al vol. Zie het overzicht beschikbare minoren.  

 

Vragen?

Neem contact op met je studieloopbaanbegeleider.