Gezocht/gevraagd

Leuk SRP-punt voor representatieve studenten

Leuk SRP-punt voor representatieve studenten

by Harold Konickx -
Number of replies: 0

Een vriend van mij zoekt ondersteuning voor de Annual Dutch Art Fair in het World Fashion Center in Amsterdam tussen 12 en 14 oktober. Hand- en spandiensten, en mensen te woord staan. Een prima gelegenheid om aan je communicatieve competenties te werken. Bij interesse stuur je een mail naar ashton.broeders@adaf.nl met mij (Harold Konickx h.h.g.konickx@hva.nl) in cc.


Beste student, 

Voor de organisatie van een grote kunstbeurs zoals de ADAF is de hulp van vrijwilligers onmisbaar. Gelukkig voor jou zijn we nog op zoek naar enkele enthousiastelingen die het leuk vinden om een steentje bij te dragen aan een van de grootste kunstbeurzen in Nederland, waar professionele kunstenaars zelf hun kunst exposeren en waar duizenden bezoekers worden verwacht! Het is een unieke manier om achter de schermen te zien hoe een kunstbeurs (met circa 200 kunstenaars) tot stand komt en live te ervaren wat daar allemaal bij komt kijken.

diverse taken
Er zijn tijdens de beurs veel verschillende taken te verdelen. Denk aan ticketcontrole, het bemannen van de garderobe, het uitdelen van flyers, maar ook het fungeren als aanspreekpunt voor bezoekers bij bepaalde deelexposities of het helpen bij het inrichten of afbreken van een stand hoort tot de taken. 
We zijn op dit moment als organisatie vooral nog op zoek naar extra helpende handen, waardoor het mogelijk wordt om hier en daar eens af te wisselen in de taakverdeling en het zo leuk en afwisselend te houden voor alle vrijwilligers.

vergoeding
De organisatie van de ADAF (De Kunst Collega’s BV) waardeert haar vrijwilligers en beloont hen dan ook met een vrijwilligersvergoeding van €30,- per dag (waarbij reiskosten zijn inbegrepen). Daarnaast wordt vanzelfsprekend ook gezorgd voor een lunch (en eventueel diner bij helpen op zondagavond) en voldoende koffie, thee en/of frisdrank. 

dagen en tijden
Kan en wil je helpen? De ADAF vindt plaats op vrijdag 12, zaterdag 13 en zondag 14 oktober 2018 in het World Fashion Center in Amsterdam. De opbouw begint al woensdag en donderdag. De ‘werk’tijden vind je hieronder:

Donderdag 12 oktober
Opbouw: van 09.00 tot circa 16.00 uur 

Vrijdag 12 oktober

Opbouw: van 09.00 tot circa 16.00 uur 
VIP- avond: van circa 16.00 tot 21.30 uur

Zaterdag 13 oktober
Openingstijden: 11.00 tot 17.30 uur (half uur voor opening aanwezig)

Zondag 14 oktober
Openingstijden 11.00 tot 17.30 uur (half uur voor opening aanwezig)
Afbouw beurs: van 17.30 tot circa 22.00 uur