Gezocht/gevraagd

Vrijwillig Hulp nodig bij Embassy of Food tijdens DDW

 
Foto van Tracy Hepp-Walker
Vrijwillig Hulp nodig bij Embassy of Food tijdens DDW
door Tracy Hepp-Walker - maandag, 1 oktober 2018, 09:15
 

The Dutch Institute of Food and Design organiseert tijdens Dutch Design Week (DDW) de expositie EDIBLE INVISIBLE in De Witte Dame in Eindhoven. Het is tevens de Embassy of Food van World Design Event dat onderdeel uitmaakt van DDW. Marije Vogelzang, eetontwerper en hoofd van de afdeling Food Non Food aan Design Academy Eindhoven, is de curator van de expositie. In de expositie kun je ervaren wat je niet kunt zien: microben. Microben zijn overal en hebben een nog veel grotere invloed op ons leven dan we tot voor kort dachten. Onze darmflora en wat je eet hebben niet alleen invloed op je fysieke gesteldheid, maar ook op je emotionele toestand, je gedrag en zelfs je smaak. Kunnen we binnenkort Alzheimer en depressies behandelen met behulp van een dieet?

Meer info over de expositie vind je op de website van The Dutch Institute of Food and Design en Dutch Design Week.

 We zijn op zoek naar vrijwilligers om ons te ondersteunen bij de op- en afbouw en tijdens de expositie. We zoeken studenten die het publiek kunnen ontvangen, uitleg geven, ervoor zorgen dat alles er goed uitziet voor de expositie opengaat en als deze sluit, helpen met klaarzetten van materiaal voor workshops en bijeenkomsten. De diensten duren van 10:30 tot 17:30 uur en onze voorkeur gaat uit naar vrijwilligers die ten minste 3 diensten kunnen draaien.

Naast de ervaring van de expositie zelf, nodigen we de vrijwilligers ook uit voor de besloten evenementen over het manifest en de awardshow op vrijdag 26 oktober van 15:00 tot 17:00 uur en van 18:15 tot 20:00 uur. Natuurlijk zorgen we tijdens de dienst voor eten en drinken en krijgen de studenten een totebag en t-shirt van EDIBLE INVISIBLE.

Het is fijn als je vrijdag 19 oktober aanwezig kunnen zijn bij de briefing en informele opening van de expositie van 16:00 tot 18:00 uur.

 

Bij voorbaat hartelijke dank. Neem vooral contact met me op voor vragen en/of opmerkingen.

 

Carline Zoete

Productie Edible Invisible