Gezocht/gevraagd

Bijbaan: Customer Journey Johan Cruijff ArenA

 
Foto van Ruben Logjes
Bijbaan: Customer Journey Johan Cruijff ArenA
door Ruben Logjes - vrijdag, 12 oktober 2018, 14:56
 

De Johan Cruijff ArenA wil zich in 2020 bij het volgende Europese Kampioenschap Voetbal presenteren als een toonaangevend stadion op het gebied van immersieve media toepassingen en fan experience. Hiertoe is een innovatieprogramma opgestart genaamd ‘Spectacular ArenA Experiences’ (SAX) waarin de HvA een belangrijke partners is. In dit programma worden allerlei nieuwe diensten getest en doorontwikkeld. Zeker voor de diensten die zich nadrukkelijk richten op de fan experience is een gedetailleerd en gestructureerd inzicht nodig in de customer journey van de bezoekers van de ArenA. 

Wat ga je doen? 

Je maakt een gedetailleerde customer journey van bezoekers aan de Johan Cruijff ArenA (eventueel uitgesplitst naar verschillende soorten events: voetbalwedstrijd, concert, congres), die gebruikt kan worden om inzicht te krijgen in waar de fan experience verbeterd kan worden. Je maakt gebruik van bestaand materiaal van de ArenA en van concepten en ideeën over fan experience in het SAX-programma. Je levert een visueel aantrekkelijk customer journey op dat goed is doordacht en bruikbaar is voor brainstormsessies en het beoordelen/ontwikkelen van nieuwe diensten. Je wordt hierbij begeleid door de onderzoekers uit het lectoraat Crossmedia. 

Wie ben jij? 

Jij bent een HBO-student van de opleiding CMD, met ruime ervaring in het ontwikkelen van customer journeys en tools die dat ondersteunen. Je kunt zelfstandig werken, durft om hulp te vragen wanneer nodig én je mening te geven. Je bent analytisch sterk onderlegd, nauwkeurig en een doorzetter. Je bent communicatief vaardig in het interviewen van mensen, en het presenteren van je resultaten. Je krijgt energie van goed werk afleveren. 

Omvang en salaris 

De komende 3 maanden kun je maximaal 100 uur besteden aan bovenstaande opdracht. Per uur krijg je 10 euro bruto uitbetaald. Je kunt per direct beginnen. 

Geïnteresseerd? 

Voor meer informatie en/ of je sollicitatie kun je mailen naar het Lectoraat Crossmedia lectoraatcrossmedia@hva.nl t.a.v. Harry van Vliet