Gezocht/gevraagd

Bijbaan: Marketing & Communicatiemedewerker lectoraat Crossmedia

 
Foto van Ruben Logjes
Bijbaan: Marketing & Communicatiemedewerker lectoraat Crossmedia
door Ruben Logjes - vrijdag, 12 oktober 2018, 14:57
 

Het lectoraat Crossmedia is een onderzoeksgroep binnen de faculteit FDMCI waar onderzoek gedaan wordt naar bezoekers- en consumentenbelevingen binnen retail, musea, media en festivals. We willen graag aan zoveel mogelijk mensen (binnen én buiten de HvA) laten zien wat er in dit lectoraat gebeurt. Wij zoeken daarom per direct een marketing en communicatiemedewerker die helder naar buiten weet te communiceren wie wij zijn en wat wij doen. 

Wat ga je doen? 

Je ondersteunt de onderzoekers van lectoraat waar nodig en draagt ideeën aan hoe we het lectoraat (en zijn leden) beter op de kaart kunnen zetten. Werkzaamheden kunnen bijvoorbeeld bestaan uit het bijwerken van de verschillende websites van het lectoraat, het schrijven van (SEO)berichten in zowel Nederlands als Engels, het beter introduceren van de onderzoekers op de website, het maken van kennisclips, het organiseren en/of vastleggen van events en het ontwerpen van een banner voor het lectoraat. Kortom: jij bouwt aan het merk ‘Crossmedia’. 

Wie ben jij? 

Jij bent een HBO of WO student in de richting van marketing, branding of communicatie. Je schrijft met gemak vloeiende, boeiende en foutloze teksten, het liefst in het Nederlands en het Engels. Een grote pre is als je ook nog gevoel voor vormgeving hebt en overweg kan met software zoals Indesign (of iets vergelijkbaars). Je werkt zelfstandig, durft om hulp te vragen en bent assertief. Kansen zien voor publiciteit of meer websitebezoekers, is geen probleem voor jou. 

Omvang en salaris 

De komende 3 maanden kun je maximaal 100 uur besteden aan bovenstaande opdracht. Bij gebleken geschiktheid en voldoende budget, behoort een verlenging tot de mogelijkheden. Per uur krijg je 10 euro bruto uitbetaald. Je kunt per direct beginnen. 

Geïnteresseerd? 

Voor meer informatie en/ of je sollicitatie kun je mailen naar het Lectoraat Crossmedia lectoraatcrossmedia@hva.nl t.a.v. Harry van Vliet