CMD Nieuws

Facultatief Programma Cambridge Engels

 
le moi
Facultatief Programma Cambridge Engels
door Justus Sturkenboom - woensdag, 21 november 2018, 23:15
 

Een facultatief programma Cambridge Engels voor 2e jaar studenten bedoeld om het niveau van jouw Engels op te halen. Je kunt er voor kiezen om 1 of 2 blokken deel te nemen. Het niveau waarop je instapt wordt bepaald aan de hand van een initiële toets welke in de eerste les wordt afgenomen.

Het is een intensief programma met wekelijkse colleges en er is huiswerk verbonden aan de cursus. Om die reden verdien je met het volgen van de helft van het programma (alleen blok 3) beide benodigde studieregiepunten uit jaar 2. Na het volgen van een blok is jouw niveau van Engels aanzienlijk verhoogd.

Na het volgen van het eerste blok kan je er voor kiezen door te gaan met een vervolg, in het 2e blok word je naar het niveau gebracht dat nodig is voor het behalen van het Cambridge-examen. Het examen kan je na het volgen van de cursus bij https://www.cambridgeenglish.org aanvragen, daar zijn extra kosten aan verbonden.

Voor studenten die Design Across Borders volgen, is de eerste helft van de cursus verplicht en die staan dus automatisch ingeschreven! Er zijn voor overige studenten slechts beperkt plaatsen dus wees er snel bij! Vol = vol.

ps: Omdat iedereen qua tijd moet kunnen deelnemen is de roostering buiten reguliere roostertijden. Afhankelijk van de indeling vindt jouw les plaats op dinsdag tussen 17.00 - 18.40 uur, dinsdag 18.40 - 20.20 uur of donderdag 17.00 - 18.40 uur, houd daar al vast rekening mee.

Inschrijven voor het facultatief programma Cambridge Engels.

(Edited by Brit Wijnmaalen - original submission Sunday, 18 November 2018, 12:25 PM)