Gezocht/gevraagd

Prototype bouwer voor interactieve boekwinkel en kledingwinkel

 
Foto van Ruben Logjes
Prototype bouwer voor interactieve boekwinkel en kledingwinkel
door Ruben Logjes - woensdag, 12 december 2018, 16:57
 

Voor zowel CMD als het Lectoraat Crossmedia zijn we op zoek naar een prototype bouwer. Naast een aantal demo’s zijn er werkende sites nodig die samenwerken met hardware componenten (Arduino) en een MySQL database.


De uitwerking zal een test-opstelling zijn voor in boekhandels en kledingwinkels om zowel boeken als kledingstukken met RFID/NFC tags interactief te maken.


De hardware wordt door iemand anders “klaar voor gebruik” gemaakt (software developer), maar je moet affiniteit hebben met genoemde hardware en C/C++.


Je zult in totaal 80 uur kunnen besteden aan het ontwikkelen van een aantal demo’s (concepten) in prototyping software, gebaseerd op initiële Flowcharts. Daarna zal de definitieve richting tot één of meerdere werkende prototypes uitgewerkt moeten worden. Hiervoor zul je met meerdere partijen moeten samenwerken en proactief moeten handelen om binnen gestelde deadlines de deliverables op te leveren.

 

Samengevat; je hebt ruime ervaring met allerlei tools/software en het ontwikkelen van werkende prototypes. Je kunt zelfstandig werken, nauwkeurig, durft om hulp te vragen én je mening te geven. Je bent een doorzetter en leergierig, waardoor je nieuwe dingen snel op kunt pakken. Verder ben je handig met het “aan elkaar knopen” van allerlei onderdelen (software en hardware).

 

Benodigde kennis:

  • Flowcharts gebruiken als uitgangspunt en zelf verder uitbreiden in Wireflows.
  • Demo’s bouwen in prototyping software (liefst complex/met micro-interacties/animaties zoals XD, principle etc.)
  • Daarna werkende prototypes bouwen: HTML, CSS, PHP, javascript
  • MySQL databases begrijpen/kunnen gebruiken
  • Samenwerken met software ontwikkelaar om hardware (Arduino met RFID/NFC/iBeacons en andere onderdelen) te laten samenwerken.


Omvang en salaris 

De komende 2 maanden kun je maximaal 100 uur besteden aan bovenstaande opdracht. Per uur krijg je 10 euro bruto uitbetaald. Je kunt per direct beginnen. 


Geïnteresseerd?

Mail je motivatie naar Ruben Logjes, of neem contact op als je meer informatie nodig hebt.

r.p.m.logjes@hva.nl / 06-21155979