CMD Nieuws

Medialounge - update!

 
Mattijs Blekemolen
Medialounge - update!
by Mattijs Blekemolen - Monday, 7 January 2019, 10:49 AM
 

Beste studenten en beste wensen!


Welkom in het nieuwe jaar en straks ook welkom in een bijna nieuwe Medialounge. Ik ben afgelopen donderdag en vrijdag even wezen kijken samen met onze manager Huisvesting Roy Bolding en het wordt erg mooi. Ja, je leest het goed: wordt. De Medialounge is voor een groot deel veranderd, maar is nog niet helemaal klaar. We hadden daar wel op gehoopt, maar dit is helaas niet helemaal gelukt. Vandaar even deze mail.

Een groot gedeelte van het meubilair is wel al geleverd en geplaatst. Een aantal zaken wordt komende week nog gebracht en geïnstalleerd. Dit geld o.a. voor de twee grote tafels en de bar + stoelen achterin bij het ‘individuele concentratie’ deel. Ook de drie houten barretjes tussen de pilaren worden maandag gebracht. Tevens worden komende week de resterende lampen opgehangen en stroompunten geplaatst. In elke betonnen pilaar komt sowieso extra stroom. Ook aan de raamkant en op een aantal plaatsen ook een stroom-katrol in het plafond. Let op: haspels mogen alleen gebruikt worden als je ze helemaal uitrolt! Roy Bolding heeft al een paar haspels gezien die bijna waren doorgebrand, omdat ze niet helemaal uitgerold waren. Hier en daar hangt er misschien nog een lampje niet helemaal goed, maar dat komt in orde. 

Daarbij is een aantal elementen ook niet helemaal volgens afspraak geleverd. Ik vind dit best wel vervelend, maar dit zal in de komende week / weken worden opgelost. 

- De grote witte tafels zouden 200 x 100 cm zijn, maar er is nu 160 x 100 cm. geleverd. Eigenlijk geeft dit wel meer ruimte in de lounge en je kunt er met vier man prima aan zitten. Benieuwd wat jullie hier van vinden. Als het niet bevalt, laten we het alsnog omruilen.
- Het houten blad van diverse tafels is niet goed geleverd. Dit had donkerder hout moeten zijn (net als de tafel op Harry zijn kamer). Dit moet ook z.s.m. opgelost worden.
- De salontafeltjes in de ‘huiskamer’ worden ook vervangen. De opstaande rand is erg onpraktisch (om bijvoorbeeld je laptop op te zetten).
- In de twee grote groene zithoeken staat een verkeerde tafel, wordt nog omgeruild voor een kolomtafel met afgeronde hoeken.
- Op termijn komt er nog een wandvisual en een groene wand aan de korte zijden.

Graag dus even begrip voor nog wat laatste werkzaamheden tussendoor. Je mag gewoon gebruik maken van de Medialounge hoor. Maar misschien komende week net even wat voorzichtiger met het meubilair, wellicht dat het nog omgeruild moet worden. En laat mij vooral weten wat je er van vindt!

Groet Mattijs | mail