Gezocht/gevraagd

Visual Design Stage min 4 maanden.

Visual Design Stage min 4 maanden.

by Bart-Jan Steerenberg -
Number of replies: 0

Visual design Stage

Likefriends is een creatief bureau dat zich richt op het maken van merkverhalen. Met een focus op digitale en social media helpt LikeFriends haar klanten bij het bewijzen van hun merk. Het bureau werkt zowel voor internationale klanten als ASICS, Marriott, Made.com en Mountain Dew en lokale merken als Joppie Saus, The Social Pact en OM | Nieuwe Energie.

Wat zoeken wij

Wij zijn per direct op zoek naar twee creatieve, enthousiaste en leergierige (graphic) design stagiaires met een frisse blik. Je vindt het leuk om naast je studie zelf creatief bezig te zijn, je bent ondernemend en zoekt altijd naar een oplossing die werkt. Je kunt goed met Photoshop uit de voeten.

Bij Likefriends werk je vanaf dag 1 op echte klant-briefings. In samenwerking met de Art Director werk je aan verschillende nationale en internationale projecten. Vanuit beeld ontwikkel je concepten voor social media en het web, je produceert content voor grote internationale merken. Je bent aanwezig op set (foto en video) en maakt het hele proces van pre- tot post-production in zijn geheel mee. Je leert hoe je een boodschap in beeld overbrengt en hoe dit in verschillende digitale middelen tot uiting komt.

Wat vind je bij ons

- Likefriends is gevestigd aan de Veemarkt in Amsterdam. Vanuit ons kantoor branden wij onze eigen koffie, dus een verse kop koffie staat altijd klaar!
- Een gezellige, informele werkplek.
- Een leerzame stage binnen een gedreven en professioneel team.

- Ruimte voor eigen initiatieven en ideeën.
- Een stagevergoeding van €300,- op basis van 40 uur per week.

Ben je benieuwd hoe het er bij ons aan toegaat?

Onlangs kwam RTLZ een kijkje nemen bij ons op kantoor:

 https://www.youtube.com/watch?v=TTTXz5RxXf0