Gezocht/gevraagd

HEMA Foundation Accelerator

 
Foto van Ellen Gaus
HEMA Foundation Accelerator
door Ellen Gaus - dinsdag, 12 maart 2019, 15:07
 


HEMA Foundation gelooft dat design een enorme potentie heeft om oplossingen te bieden voor maatschappelijke vraagstukken. Daarom hebben wij de HEMA Foundation Accelerator gelanceerd. Een training- en coaching programma voor designers die aan zichzelf én een betere wereld willen werken. Grijp je kans en schrijf je in voor 15 april a.s.!

Het programma
De Accelerator helpt jou om impactvolle concepten te creëren die bijdragen aan de overkoepelende missie van de HEMA Foundation: het tegengaan van taalachterstanden bij kinderen van 0 – 4 jaar. Je kunt je eigen (bestaande) concept aandragen of een compleet nieuw concept bedenken tijdens de Accelerator. Alles is mogelijk! 

Elke twee à drie weken krijg je individuele coaching of volg je samen met de andere designers workshops op het gebied van future framing, concept creatie en validatie, het ontwikkelen van een business case, persoonlijke profilering en communicatie. De beste ontwerpteams krijgen ondersteuning om hun concepten te realiseren, crowdfunding op te zetten en de beste 3 concepten krijgen €5.000 startkapitaal.

Inschrijven?

Meer informatie en het volledige programma vind je op www.hema-foundation.org/accelerator. Let op: inschrijven kan via deze site tot 15 april a.s.!