CMD Nieuws

Ardennenoffensief

Ardennenoffensief

by Hein Bijvoet -
Number of replies: 0

We gaan iets bijzonders doen bij CMD

Het exacte WAT, HOE en WAAROM houden we bewust nog even cryptisch. Hieronder al wel een schets om jullie studenten een idee betreffende dit alles te geven.. 

Stagiairs en mensen met andere (studie)verplichtingen, lees ook door alsjeblieft want onder bepaalde voorwaarden, kun je alsnog deelnemen.

 Start

Op dinsdagavond 28 mei toveren we de Medialounge om in een grote werkplaats. Daar ga je in teams aan de slag met een opdracht die op de avond zelf bekend wordt gemaakt. 

 Hackathon

Je werkt de avond, de nacht en woensdag overdag door. In de loop van de middag smijten we je op de trein naar Maastricht. Daar staat een touringcar klaar om je de jungle van de Ardennen in de jagen.

Ardennen

De dag erop (Hemelvaartsdag) krijg je nog gelegenheid om je opdracht af te ronden. Wel offline, want ondanks dat er wel een bedje en een maaltje klaarstaat; internet is er in de bush niet.


LOL

Vrijdag  en zaterdag staan in het teken van offline-fun. Dat houdt in; spelletjes doen, kanovaren, mountainbiken, boulderen of chillen. Devices mogen vanaf donderdagavond niet meer worden gebruikt. Zondag 2 juni brengt de touringcar je in de loop van de dag terug naar Maastricht.


_Nog een paar essentialia…_

 

1. Bizar mooie prijs

Voor het team dat de opdracht het beste heeft uitgevoerd, staat een geweldige prijs klaar. Je moet alleen geen vliegangst hebben. NB: geen skydiven.


2. Iedereen kan deelnemen

Ook wanneer je stage loopt, minorverplichtingen hebt of andere studiegerelateerde obstakels ondervindt, kun je onder bepaalde voorwaarden meedoen. Als je afrondende beoordelingen hebt in die periode, of 'gemene' studieachterstand of andere obstakels dan beter niet meedoen. In elk geval met je docenten en/of je SLC’er overleggen. Eventueel kun je ook bij Jos en/of Hein terecht.


3. Niet onbelangrijk: kosten

Voor leden van IAM Core kost de hele week je €50,=. Voor niet-leden is het €75,=. Dat is inclusief busreis, verblijf, eten en activiteiten. Alleen (alcoholische) dranken moet je zelf betalen.


4. Zeer belangrijk: Champions League

Zaterdag 1 juni is de finale. Die kijken we uiteraard (op groot scherm).


5. Nog wat kreten

#KAMPVUUR #BBQ #OPENPODIUM #SAMEN #AVONTUUR #SPORT #OFFLINE #CHAMPIONSLEAGUE #MUZIEK #LOL


6. Conclusie

Geen enkele reden om je niet aan te melden…