CMD Nieuws

IAM Core Studiereis naar Warschau

IAM Core Studiereis naar Warschau

by Jos Kok -
Number of replies: 0

Het schooljaar is bijna afgelopen, de stress neemt met elke ingeleverde deadline weer af en het is bijna weer tijd om op reis te gaan!


Heb je jouw zomervakantie wel al helemaal volgeboekt, maar heb je nog geen flauw idee wat je wil doen in de herfstvakantie?
-------------------------------------
GA MEE OP STUDIEREIS!
-------------------------------------

De studiereiscommissie van IAM Core organiseert dit jaar weer een leuke reis 1192,6 km hier vandaan, namelijk in het hartje van Polen: Warschau. Je bent op deze reis een deel van een leuke groep studenten die de cultuur van Warschau gaan ontdekken, CMD-gerelateerde bedrijven gaan bezoeken en als een echte Poolse CMD’er gaat leven voor een weekje.

Als je nog steeds niet overtuigd bent en in die week eigenlijk van plan was om je SRP te doen; geen probleem! Als je met ons op studiereis gaat, ga je niet alleen een goeie tijd hebben, maar je kunt ook een SRP verdienen met een opdracht.

Lijkt het je dus leuk om mee te gaan? Dan hier even wat praktische zaken:

1. De studiereis vindt plaats in de week van 19 oktober t/m 27 oktober
2. Om met ons een weekje mee te gaan betaal je een vriendenprijsje van 290,- euro als je lid van IAM Core bent (prijs is incl. vlucht en verblijf). Niet-leden zijn zeker welkom, maar betalen voor dit tripje 315,- euro!
(Join de IAM Core Family dus voor een mooie korting :smirk:)
3. Jammer genoeg is deze studiereis wel 18+. Ben je op het moment van vertrek nog 17?  Dan kunnen we je jammer genoeg niet meenemen.
4. Deze studiereis is niet alléén gefocust op UX design! Als commissie willen we dat iedereen wat aan deze week heeft en gaan we dus langs verschillende bedrijven die te maken hebben met het curriculum van CMD.
5. Als je het bedrag niet in een keer kan betalen is dit oké! In bespreking met ons is het een mogelijk dat je het in termijnen betaalt.

Moet je er nog een nachtje over slapen? Geen zorgen, hou er alleen rekening mee met:
DE DEADLINE OM JE IN TE SCHRIJVEN IS OP 28 JUNI OM 23:59.

Aanmelden kan via de volgende link: [aanmeldlink]

Voor vragen kun je studiereis@iamcore.nl een mailtje sturen of één van ons aanspreken in de wandelgangen 

Do Widzenia (Groetjes),
De Studiereiscommissie
Victoria Romijn
Pim Endhoven
Babet Fontein