CMD Nieuws

Onze nieuwe Digitale Leeromgeving (Bright Space) is live!

Onze nieuwe Digitale Leeromgeving (Bright Space) is live!

by Brit Wijnmaalen -
Number of replies: 0

Beste studenten,

Hoewel je je hier nog kunt inschrijven voor een herkansing van komend jaar, zijn we langzaam over aan het stappen op de nieuwe DLO van de HvA: Bright Space.

Voor een vertrouwde look & feel hebben we de lay out van Moodle overgenomen in een een course, onze 'home' die we CMDLO noemen. Daar vind je de vertrouwde onderwerpen en kun je doorklikken naar je jaar en de vakken die je volgt. 

In Bright Space kun je je eigen profiel aanmaken onder je naam rechtsboven. Je kunt daar een foto toevoegen (vinden we heel handig!), je kunt er instellen of en hoe je berichten wilt ontvangen (let op dat je geen vakinformatie mist) en andere settings. We raden je aan Engels als standaardtaal te laten staan.

In je Calendar vind je de geplande activiteiten van al je courses deadlines en kun je een takenlijst maken.

Binnen een vak vind je alle informatie, weekplanning, studiemateriaal, etc. onder Content. Onder Activities staan alle leeractiviteiten zoals Quizzes en Assignments. Bij Administration staan onder andere je Grades, je Groups en de Classlist.

Om je te enrollen voor je vakken, moet je gebruik maken van de 'course selector'. Zorg dat je te allen tijde ingeschreven blijft staan voor een vak, want als je je uitschrijft/unenrolled, kunnen we je werk niet meer nakijken en beoordelen.

home: cmdlo.mijnhva.nl (zet die in je bookmarks)

enrollen: courseselector.mijnhva.nl

vragen: help.mijnhva.nl